Hantverksmässig stål- och plåtbearbetning i Åmål

Det här är ÅSAB

ÅSAB, Åmåls Stålkonstruktioner AB, grundades som ett familjeföretag redan 1968. Efter mer än 50 år i branschen kan vi hantera i stort sett alla typer av uppdrag inom stål- och plåtbearbetning.

ÅSAB är en del av Nilssongruppen där även systerföretaget Nilssons Plåtindustri AB ingår. Det innebär att våra kunder har tillgång till flera flexibla verkstäder med hög produktionskapacitet för stål- och plåtbearbetning och en stor personalstyrka som är redo för snabba insatser. Inom ÅSAB är vi specialister på de större och mer krävande uppdragen.

Inom ÅSAB är vi specialister på de större och mer krävande uppdragen.

Vår genuina hantverksskicklighet i kombination med den modernaste tekniken för plåtbearbetning gör att vi kan ta oss an utmanande uppdrag som är lite utöver det vanliga.

Svensktillverkade plåt- och stålkonstruktioner

Vi levererar svensktillverkade produkter från Åmål i norra Dalsland. Med god kompetens och hög servicenivå eftersträvar vi att tillhandahålla högsta kvalitet i alla moment av processen, från förfrågan till leverans av färdiga produkter.

En anläggning med kapacitet för alla typer av uppdrag

På vår anläggning i Åmål finns lokaler, maskiner och kompetens som ger oss möjlighet att hantera alla typer av arbeten inom stål och plåt. Vi utför både stora och små uppdrag. Med stor hantverksskicklighet arbetar vi med allt från skärning i 0,5 mm rostfri plåt till svetsning av mer än 30 meter långa stålkonstruktioner.

Vi tillverkar även i enstyck, liten upplaga och korta serier. Montering sker i vår verkstad eller på plats ute hos kund.

Känns vi som rätt samarbetspartner?